Hoe het begon : Mijn naam is Marcel.Doms Van jongs af aan heb ik er altijd al van gedroomd om tattoeages te hebben & om ze te zetten. Tekenen is altijd

home

Hoe het begon

Mijn naam is Marcel.Doms
Van jongs af aan heb ik er altijd al van gedroomd om tattoeages te hebben & om ze te zetten.

Tekenen is altijd een grote hobby van mij geweest en ik heb daar altijd veel tijd en plezier in gestoken. Kennis is macht en daarom heb ik ook veel tijd besteed aan het kijken naar verschillende grote tattoo artists, nu met de opkomst van de media en het internet en beurzen was er voor mij veel beschikbaar om kennis te vergaren via forums en Youtube.

Ook had ik het geluk dat in mijn vrienden en kennissen kring ik de hulp kreeg van andere tattoo artists die al jaren langen ervaring hadden en naam en faam op hadden gebouwd in dit vak.

Naar een tijd in de leer geweest te zijn en diverse kennissen en familie leden te hebben getatoeeerd om te oefenen bleek dat mijn aanleg groot was om hier in verder te gaan. Dus op advies van andere tattoo artists had ik voor mijzelf besloten de knoop door te gaan hakken en me volledig te gaan focussen op mijn tattoo toekomst en mijn kwaliteiten en kennis op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Sindsdien tattoeer ik full-time en besteed ik aan elke klant en zijn wensen mijn volle aandacht. De kunst is je hart en ziel in elke tattoo te laten gelden. Het resultaat is een weerspiegeling van al je werk en de beste reclame die je je maar kunt wensen.

Ik heb mijn shop officieel geopend en GGD laten keuren en heb in mijn huis mijn speciale tattoo ruimte ingericht op de wensen en regelgeving van de GGD. Hierbij voelen mijn klanten zich thuis met een open toegang en een plezierige omgeving. 

In mijn shop kan de klant genieten in een private sfeer dit onder het genot van een van de nieuwste films beschikbaar of muziek naar keuze.
Dit om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

tuussendoor is er altijd tussen de sessies door om even te genieten van een bakje koeffie of wat fris of desgewenst even op adem te komen met een sigaret.


Al mijn werk is te bekijken op deze website & op de Facebook pagina Doms Tattoo Design of volg ons op instagram.

Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak.

Met vriendelijke groet Marcel.Doms

Verzorging

Na zorg van je tattoo

De genezingstijd van een tattoeage is per persoon verschillend, maar dit bedraagt ongeveer enkele weken ! Persoonlijke hygiene is daarom een absolute MUST gedurende de genezingstijd.

 • De genezingstijd van een tatoeage bedraagt ongeveer 10 tot 14 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol.Tijdens hetgenezingsproces kan de tatoeage gaan jeuken. Krab niet aan de tatoeage wond. Dat kan ontstekingen veroorzaken. Persoonlijke hygiene is tijdens de genezingstijd van de  tatoeage absoluut noodzakelijk. Direct na het tatoeeren wordt de getatoeëerde plek afgedekt met transparante folie. Verwijder de folie na een uur, en behandel de wond zoals hieronder beschreven.

 • Draag geen kleding die haren en/of wol bevatten. De kleine haartjes van de wol kunnen aan de wond gaan kleven.

 • Raak de tatoeage zo min mogelijk aan met de handen.

 • Verwijder na een half uur voorzichtig de folie. Was je tattoeage met lauw water en dep de tattoo droog met een schone (hand)doek of tissue. Ga niet wrijven!

 • Was de getatoerde plek driemaal daags met een milde, ongeparfumeerde desinfecterende zeep totdat de wond geheel genezen is.

 • Dep de wond na het wassen voorzichtig droog met een schone handdoek of een tissue.

 • Smeer een dun laagje van de Bepanthun zalf op de wond. Smeer geen andere zalf of creme op de wond. Smeer je tattoo gedurende een week 4x per dag in zalf . Het beste wat je kunt doen, is de tattoo insmeren en deze 5 minuten onbedekt laten. Zo kan je zalf goed intrekken en heb je minder kans op vlekken in de je kleding. Zorg er ten alle tijden voor dat je handen goed schoon zijn als je je tattoo insmeert.

 • Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de wond.

 • Draag geen pleisters of verband op de wond.

 • Draag geen strakke of vuile kleding op de wond tijdens het genezingsproces. Wees voorzichtig met het uittrekken van kleding. De kans is aanwezig dat de kleding aan de wond zit. Trek je kleding daarom met beleid uit, hiermee voorkom je dat je korstjes lostrek. Mocht je kleding echt vast zitten week deze dan los met water.

 • Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorwater, bubbelbaden, natuurwater, zeewater). Maak tevens geen gebruik van sauna, bad, of stoombad.

 • Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel).

  Ook het zonnen in de buitenzon kan je beter even vermijden. Zelf niet met een hoog zonnefactor op je tattoo. Als je toch in de zon gaat, gebruik NA de genezingstijd op de tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen (minimaal factor 30).

 • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen en/of kleurveranderingen van de wond contact op met de huisarts.

 • Gebruik alleen een zalf die niet geparfumeerd is. Een goede keus is bepanthen.

 • Je kunt tijdens het genezingsproces met een gerust hart onder de douche. Alleen moet je er wel op letten dat de douchestraal niet direct op de tattoeage komt. Dit kan korsten van je tattoo afslaan. Ook moet je even rekening houden dat er geen shampoo en/of douchegel op de tattoo terecht komt. Voordat je gaat douchen, adviseren wij je tattoo even licht in te smeren met blanke vaseline.

 • Heb je last van jeuk? Ga dan niet krabben. Hiermee voorkom je dat je per ongeluk een korstje eraf krabt of dat er inkt uit je tattoo komt. Mocht je het toch echt niet meer kunnen houden, probeer dan lichtjes te kloppen of te wrijven over je tattoo. Onthoudt wel; jeuk is een teken van genezing.

Domme vragen bestaan niet! Heb je een vraag, stel deze gerust. Wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen.

Tattoo Ontwerp en Kosten

Bij onze tattooshop in Den Bosch kunt u door mij een u persoonlijke tattoo ontwerp laten realiseren. Wij vragen u voor een persoonlijke ontwerp, wel om langs te komen bij onze Tattooshop in den Bosch om zo zelf u idee zo perfect mogelijk uit te werken. En ook tevens de kosten van u tattoo te bespreken. Omdat er veel verschillende tatoeages zijn en deze ook op veel verschillende manieren gezet kunnen worden zoals bijvoorbeeld gekleurd ongekleurd of geschaduwd zijn de kosten voor een tatoeage moeilijk via het internet of via de telefoon te zeggen ook de plek op het lichaam is bepalend voor de kosten van u tatoeage.

Voor u ontwerp worden al u wensen zoveel mogelijk in de tatoeage verwerkt zodat dit voor u echt een persoonlijk en een waardevol bezit wordt. Ook kan er een visualisatie worden gemaakt hoe de tattoo met u persoonlijk ontwerp al op het lichaam komt uit te zien door grafische technieken zodat u al een beeld krijgt hoe het geheel er uit kan gaan zien. Tevens kunnen kleuren en wensen dan ook meteen zichtbaar worden aangepast! Vanwege onze hygienische handelingen hanteren wij wel een minimumprijs van â‚ 65 euro.

Voor grotere tattoos die in meerdere sessies (minstens drie uur per sessie) gezet moeten worden rekenen we een uurtarief. Bij een afspraak word er een aanbetaling gevraagd van â 65 euro. Zonder aanbetaling kunnen wij geen afspraak vastzetten. Een aanbetaling is reserveringskosten, die wij weliswaar van de afspraak aftrekken, als je komt, maar word de afspraak afgezegd, krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een tegoedbon, anders ben je de aanbetaling kwijt, om de door ons gereserveerde tijd te compenseren.

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons linkedin account ga naar ons googleplus account ga naar ons youtube account ga naar ons instagram account
Tattoo Ontwerp en KostenBij onze tattooshop in Den Bosch kunt u door mij een u persoonlijke tattoo ontwerp laten realiseren. Wij vragen u voor een persoonlijke ontwerp, wel om langs te komen bij onze Tattooshop in den Bosch om zo zelf u idee zo perfect mogelijk uit te werken. En ook tevens de kosten van u tattoo te bespreken. Omdat er veel verschillende tatoeages zijn en deze ook op veel verschillende manieren gezet kunnen worden zoals bijvoorbeeld gekleurd ongekleurd of geschaduwd zijn de kosten voor een tatoeage moeilijk via het internet of via de telefoon te zeggen ook de plek op het lichaam is bepalend voor de kosten van u tatoeage.Voor u ontwerp worden al u wensen zoveel mogelijk in de tatoeage verwerkt zodat dit voor u echt een persoonlijk en een waardevol bezit wordt. Ook kan er een visualisatie worden gemaakt hoe de tattoo met u persoonlijk ontwerp al op het lichaam komt uit te zien door grafische technieken zodat u al een beeld krijgt hoe het geheel er uit kan gaan zien. Tevens kunnen kleuren en wensen dan ook meteen zichtbaar worden aangepast! Vanwege onze hygienische handelingen hanteren wij wel een minimumprijs van â‚ 65 euro.Voor grotere tattoos die in meerdere sessies (minstens drie uur per sessie) gezet moeten worden rekenen we een uurtarief. Bij een afspraak word er een aanbetaling gevraagd van â 65 euro. Zonder aanbetaling kunnen wij geen afspraak vastzetten. Een aanbetaling is reserveringskosten, die wij weliswaar van de afspraak aftrekken, als je komt, maar word de afspraak afgezegd, krijg je de aanbetaling terug in de vorm van een tegoedbon, anders ben je de aanbetaling kwijt, om de door ons gereserveerde tijd te compenseren.
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test